6 CZERWCA / ŚRODA
g. 13:00 – do zamknięcia lokali
Konkurs na najlepsze danie/deser+napój/koktajl alkoholowy
7 CZERWCA / CZWARTEK
g. 12:00 – do zamknięcia lokali
Konkurs na najlepsze danie / deser+napój / koktajl alkoholowy
g. 18:00 – 21:00 – Warsztaty „Stylizacja i fotografia kulinarna”
_ prowadzenie: Damian Kruhelski, Anna Wojciechowska
_ koszt: 100 zł/os
_ miejsce: Pracownia Tytka, ul. Anyżowa 2a
_ zapisy: [email protected], tel:+48 512 382 321, FB: Pracownia Tytka
g. 18:00 – Uroczysta inauguracja Festiwalu – wstęp z zaproszeniami.
_ miejsce: Book&Cook, Piotrkowska 138/140
8 CZERWCA / PIĄTEK
g. 12:00 – do zamknięcia lokali.
Konkurs na najlepsze danie / deser+napój / koktajl alkoholowy
g. 18:00 – 20:00 – Gotowanie rodziców z dziećmi, „Światowe hity kulinarne” – dietetyka dla niejadków
_ prowadzenie: Magda Makarowska, kiermasz książek oraz spotkanie z autorką
_ koszt: 70 zł (rodzic + dziecko)
_ miejsce: Pracownia Tytka, ul. Anyżowa 2a
_ zapisy: e-miał: [email protected], tel:+48 512 382 321, FB: Pracownia Tytka