9 CZERWCA / SOBOTA
g. 12:00 – do zamknięcia lokali
Konkurs na najlepsze danie / deser+napój / koktajl alkoholowy
g. 15:00 – 17:00 – Warsztaty dla dzieci „Przez lądy i morza: Meksyk, Maroko, Indie, Wietnam” – odkrywanie smaków dzieci z różnych kontynentów
_ prowadzenie: Ania Wojciechowska
_ koszt: 35zł/os
_ miejsce: Pracownia Tytka, ul. Anyżowa 2a
_ zapisy: [email protected], tel:+48 512 382 321, FB: Pracownia Tytka
18:00 – Kuchnia gruzińska, spotkanie z Marcinem Mellerem i promocja najnowszej książki Opowieści z Gruzji – gotowanie na żywo i degustacja win gruzińskich – Book&Cook_ Piotrkowska 138/140
10 CZERWCA / NIEDZIELA
g. 12:00 – 19:00 – Konkurs na najlepsze danie/deser+napój/koktajl alkoholowy
g. 11:00 – 19:00 – Festiwal Książki Kulinarnej KSIĄŻKI ze SMAKIEM
_ miejsce: Food Court, Manufaktura
g. 11:00 – 12.:15 / 13:00 – 14:15 / 15:00 – 16:15 – Szkoła Dobrego Smaku dla Dzieci z udziałem finalistów Master Chef Junior
_ miejsce: Food Court, Manufaktura
_ koszt: 50 zł/os
_ zapisy: [email protected], tel. 509 520 610
14 CZERWCA / CZWARTEK
g. 19:00 – Gala rozdania nagród – najlepsze danie / deser / koktajl alkoholowy – wstęp za zaproszeniami
_ miejsce: Teatr Nowy Duża Sala, ul. Więckowskiego 15