1/15
Pani Dorota Sikorska, współwłaścicielka baru Jacek Placek. Więcej na kolejnych zdjęciach
2/15
Jacek Placek oferuje placki ziemniaczane, uzupełnione o różne dodatki, zupę dnia oraz ciepłe i zimne napoje, także piwo.
3/15
Wśród propozycji są placki bez ubogaceń (5 sztuk kosztuje 14 złotych), a także placki w sosie pieczarkowym (4 szt. - 17 zł), placki w sosie warzywnym (4 szt. - 17 zł), placki w sosie gulaszowym (4 szt. - 19 zł). Można jednak też zamówić tak lubianą w dzieciństwie wersję ze śmietaną i cukrem. Za zupę dnia trzeba zapłacić 10 zł.
4/15
Placki smakują doskonale, natychmiast przywołują wspomnienia z ukochanej, "maminej" kuchni, można „poczuć” serce włożone w ich przygotowanie.