5/5
Dla wyrafinowanych łasuchów Fine Dining Week proponuje mus z...
fot. materiały prasowe Fine Dining Week

Scena Kulinarna Art Restaurant w Bytomiu

Dla wyrafinowanych łasuchów Fine Dining Week proponuje mus z palonej białej czekolady z dodatkiem słonego karmelu i fasoli tonki. Z pewnością taki rarytas będzie kulinarną przygodą!

Kontynuuj przeglądanie galerii
WsteczPrzejdź na i.pl

Zobacz również

Droga rowerowa do Łagiewnik wzdłuż Wojska Polskiego

Droga rowerowa do Łagiewnik wzdłuż Wojska Polskiego

Święto Pracy, Flagi i Konstytucji 3 maja - tak będziemy świętować w Łodzi

Święto Pracy, Flagi i Konstytucji 3 maja - tak będziemy świętować w Łodzi

Polecamy

Brzeźna od marca w remoncie i końca nie widać!

Brzeźna od marca w remoncie i końca nie widać!

Droga rowerowa do Łagiewnik wzdłuż Wojska Polskiego

Droga rowerowa do Łagiewnik wzdłuż Wojska Polskiego

Święto Pracy, Flagi i Konstytucji 3 maja - tak będziemy świętować w Łodzi

Święto Pracy, Flagi i Konstytucji 3 maja - tak będziemy świętować w Łodzi