Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

IV Uniejowskiego Festiwalu Smaków

kk
16 restauracji 22 i 23 kwietnia przyrządzi rybę w zupełnie nowym wydaniu, którą wraz z deserem można będzie spróbować podczas IV Uniejowskiego Festiwalu Smaków.

W smakowitej atmosferze upłynie weekend w Uniejowie. 16 restauracji 22 i 23 kwietnia przyrządzi rybę w zupełnie nowym wydaniu, którą wraz z deserem można będzie spróbować podczas IV Uniejowskiego Festiwalu Smaków. A to pozwoli wyłonić laureata nagrody „Lilia Smakosza”. Jurorem może zostać każdy. Wystarczy odebrać Paszport Degustatora z mapką.

Paszporty czekają na chętnych w restauracjach, a także w Punkcie Informacji „Term” na basenach oraz w recepcjach hoteli - Domu Pracy Twórczej, Zamku i Zagrodzie Młynarskiej. Warunkiem oddania ważnych punktów i wzięcia udziału w losowaniu nagród jest degustacja minimum sześciu spośród 15 festiwalowych dań głównych oraz trzech spośród siedmiu deserów.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na dzienniklodzki.pl Dziennik Łódzki