Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Kolorowe szaszłyki z grilla. GRILLOVE - szaszłyki z warzywami i kiełbasą drobiową ze szpinakiem

BR
Szaszłyki z grilla. GRILLOVE - przepis na szaszłyki z warzywami i kiełbasą drobiową ze szpinakiem

Kolorowe szaszłyki z kiełbasy drobiowej ze szpinakiem

Na 5 SZTUK potrzebujecie:

5 kiełbasek drobiowych ze szpinakiem GROT
1 cukinia
1 czerwona papryka
1 żółta papryka
1 czerwona cebula
oliwa lub olej
sól
pieprz

Przygotowanie

Kiełbasę i cukinię pokroić w plasterki, papryki w kostkę, a cebulę na 4 ćwiartki. Przełożyć do miseczek, doprawić solą i pieprzem.

Nadziewać naprzemiennie składniki na patyczki i grillować (na patelni grillowej lub grillu) w sumie przez ok. 10-12 minut, z każdej strony po około 2-3 minuty. W trakcie grillowania można smarować oliwą.

SMACZNEGO!

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Materiał oryginalny: Kolorowe szaszłyki z grilla. GRILLOVE - szaszłyki z warzywami i kiełbasą drobiową ze szpinakiem - Plus Dziennik Łódzki

Wróć na dzienniklodzki.pl Dziennik Łódzki