Jak zrobić sushi?: - W sushi najważniejszy jest ryż, od tego zaczyna się. Rozkłada się go i inne składniki na glonach do sushi i zawija. To wszystko. Domowe sushi na pewno każdy jest w stanie zrobić - zapewnia pan Przemysław, shushi master z restauracji Sushi Nori.
PRZECZYTAJ TEŻ:
Łódzki Dzień Sushi przy Piotrkowskiej 217 [ZDJĘCIA]
Dzień Sushi na Piotrkowskiej. Gigantyczny tuńczyk ważący 154 kg [ZDJĘCIA]
Ceny zestawów festiwalowych to około 10 zł, a pojedyncze maki można kupić za 3 zł.
Wydarzenia tygodnia w Łódzkiem. Przegląd wydarzeń 6 - 12 czerwca 2016 roku
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?