Quale
Narutowicza 48
Menu 1
Dynia: Zupa dyniowa z lodami z rukoli, chrupiącą komosą ryżową i oliwą dyniową tłoczoną na zimno
Wieprzowina: Policzki wieprzowe z purée z ziemniaków a'la Joel Robuchon, z pieczonymi porami i bulionem ze skorupiaków"
Tiramisu: Kremowa mleczna czekolada z kawowym karmelem i klasycznym lemon curd"
Quale
Narutowicza 48
Menu 2
"Dynia Zupa dyniowa z lodami z rukoli, chrupiącą komosą ryżową i oliwą dyniową tłoczoną na zimno"
"Ryba Filet z sandacza z purée z ziemniaków a'la Joel Robuchon, ułożony na ciepłym sosie tatarskim w stylu azjatyckim"
"Tiramisu Kremowa mleczna czekolada z kawowym karmelem i klasycznym lemon curd"
Lista restauracji biorących udział w festiwalu Łódź Restaurant Week 2018 edycja jesienna:
Angelo, ul. 6 Sierpnia 1/3
Cztery Ściany, ul.Piotrkowska 89
Farina Bianco, al.Piłsudskiego 14
Dzika Kaczka, ul. Sosnowa 1, Zgierz
Fatamorgana, ul. Księży Młyn 16
Filharmonia Smaku, ul. Pabianicka 132
Heksagon, ul. Pomorska 144
Klub Wino, ul. Piotrkowska 217
LaVende, Manufaktura
Lokal, ul. Sienkiewicza 61
MITMI Restobar, ul. Piotrkowska 138/140
Motywy, ul. Traugutta 14
Nóż, ul. Piotrkowska 138/140
Piwnica Łódzka, ul. Sienkiewicza 67
Powidok, pl. Wolności 7/8
Quale, ul. Narutowicza 48
Revelo, ul.Wigury 4/6
Róża Wiatrów, Cesarka 2
Sote, ul.Liściasta 86
Szwalnia Smaków, Piotrkowska 217
Szyby Lustra, al. Piłsudskiego 14
Wall Street BBQ, al. Piłsudskiego 10
Zakład Gastronomiczny, ul. Piotrkowska 22