Uczniowie Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych nr 4 w Łodzi, poza zdobyciem wyróżnienia, zajęli także czwarte miejsce w ogólnej klasyfikacji zawodów, które w piątek odbyły się w Warszawie.
W finale spotkało się dwanaście dwuosobowych drużyn, wyłonionych wcześniej w eliminacjach. Musieli przygotować danie główne i deser na bazie produktów znalezionych w dostarczonym przez jury pudełku, gdzie nie zabrakło polędwicy wieprzowej, kaszy pęczak, buraków, jabłek, bananów i kawy instant.
Konkurs zorganizowała Akademia Efektywnej Przedsiębiorczości MAKRO i Ogólnopolskie Stowarzyszenie Szefów Kuchni i Cukierni.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?