13 z 19
![Przykryj ciasto odłożonym blatem kakaowego biszkoptu, nasącz...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/5b/d6/643fc14134a5e_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Ciasto Balladyna. Krok 12
Przykryj ciasto odłożonym blatem kakaowego biszkoptu, nasącz go wodą z cukrem i sokiem z cytryny. Gdy galaretka z malinami zacznie tężeć, wyłóż ją na wierzch ciasta.
14 z 19
![Gotowe ciasto schowaj do lodówki na około 2 godziny. Po tym...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/fe/75/643fc89619a35_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Ciasto Balladyna. Krok 13
Gotowe ciasto schowaj do lodówki na około 2 godziny. Po tym czasie powinno być już idealne do krojenia.
15 z 19
![Ciasto Balladyna gotowe. Smacznego!](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/d2/6d/643fc89bbc7e6_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Ciasto Balladyna. Krok 14
Ciasto Balladyna gotowe. Smacznego!
16 z 19
![Smacznego!](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/94/29/643fc8a6bbf83_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Ciasto Balladyna. Krok 15
Smacznego!